Carla D-signs
View this site in Englisch

Gel


Gelnagels worden gemaakt met een gel die word uitgehard onder de uv-lamp. Dit vloeibare mengsel komt zo uit het potje en kan worden aangebracht op een nageltip of op de natuurlijke nagel. Met een penseel maak ik de nagel/gel in model.

Net als bij acryl zijn er vele verschillende kleuren gel.
Je hebt witte gel voor de French manicure look, roze voor een natuurlijk uitziende nagelbed of juist felgekleurde en pasteltinten voor de opvallender look.

Nadat de gel is uitgehard worden de nagels (indien nodig) gevijld en met een uv-lak afgewerkt. Mocht u het leuk vinden om een nail art van nagellak te hebben, gebeurt dit voordat de glanzende lak word aangebracht.

gel met French Manicure

Gel is een veel zachter materiaal dan acryl en is hierdoor veel flexibeler. Daarom hoeft u niet elke dag uw nagels te behandelen met nagelolie zoals bij acryl.

Er word op dit moment gewerkt met het merk Axxium Gel System van O.P.I.

LET OP: Breekt of scheurt er een keer een nagel dan word deze gerepareerd. De eerste is gratis en voor iedere volgende nagel betaald u €5,-. Bij meer dan 4 nagels wordt de setprijs berekend, om misbruik van de reparatieregeling te voorkomen

Kijk bij foto's voor meer voorbeelden.

Nabehandeling

Na 3 á 4 weken komt u terug voor een nabehandeling. Het oude product word dan grotendeels weggevijld en er wordt een nieuwe laag gel overheen gebracht. Heeft u eens zin in totaal wat anders? Bijvoorbeeld een French manicure of een gekleurde gel.......alles kan! Vertel het wel even voor het aanbrengen van de nieuwe laag!


Heeft u nog vragen, kom dan gewoon eens langs. Samen bespreken we wat het beste voor u is. Indien gewenst kunnen wij een gratis proefnagel aanbrengen.Contact Routebeschrijving Links Over ons Voorwaarden © Carla D-signs