Carla D-signs
View this site in Englisch

Bruidsnagels


Voor de mooiste dag in uw leven wilt u natuurlijk de mooiste jurk, het mooiste haar, de mooiste schoenen, het mooiste boeket èn de mooiste nagels!

In overleg zoeken we naar de juiste versieringen, zoals een steentje (in hartvorm bijvoorbeeld) of een leuke nail art. Maar de kleur is zeker ook belangrijk. Is de jurk wit, ivoorkleurig of juist lekker gekleurd, het ontwerp word er op aangepast.

2 weken voordat u trouwt maken we een afspraak om uw ontwerp door te spreken. Als u nog nooit kunstnagels heeft gehad kunt u ervoor kiezen om van iedere productsoort (gel, acryl en/of zijde) een proefnagel te zetten. Een paar dagen voordat u gaat trouwen zetten we een hele set inclusief het eventueel gewenste ontwerp.

Motief stropdas van bruidegom Design voor de nagel

Na 3 of 4 weken (of als u terug komt van uw huwelijksreis) komt u terug voor een nabehandeling of voor een verwijdering + manicure van uw nagels. Trek de nagels er niet zelf af, want daarmee kunt u uw natuurlijke nagels beschadigen.

Bruidegom

Voor de bruidegom hebben wij natuurlijk ook een heerlijke manicure klaar staan! Want ook de mannen willen met mooie, verzorgde handen naar hun bruiloft.

Korting

Natuurlijk zijn ook (schoon) moeder, (schoon)vader, bruidsmeisjes, zussen, broers van harte welkom voor een nagelbehandeling of manicure. Als u samen met de bruid of bruidegom een afspraak maakt, dan krijgt u 10% korting.Contact Routebeschrijving Links Over ons Voorwaarden © Carla D-signs