Carla D-signs
View this site in Englisch

Acryl


Acrylnagels zijn zeer sterke kunstnagels. Ze worden gecreëerd met een mengsel van acrylpoeder en een speciale vloeistof. Dit vormt een kneedbaar bolletje dat op de nageltip, sjabloon of op de natuurlijke nagel wordt aangebracht.

Er zijn vele kleuren acrylpoeders zodat er veel mogelijkheden zijn.
Naast de standaard transparante acryl heb je een roze acryl voor een natuurlijk uitziend nagelbed. Voor een French manicure hebben we witte acryl. Met diverse felle kleuren of pasteltinten maken we de opvallende look.
Omdat de kleur in de kunstnagel is het een blijvende effect! Niet steeds opnieuw lakken dus...

Zodra het acryl is uitgehard, worden de nagels gevijld en gepolijst. Daarna kan er eventueel een nail art van nagellak worden aangebracht. Tenslotte wordt de nagel met een glanzende lak of een uv-lak afgewerkt.

Bij acrylnagels is het belangrijk dat u ze flexibel houdt. Gebruik hiervoor minimaal 1x per dag een nagelolie.

Er word op dit moment gewerkt met het merk Absolute van O.P.I.

LET OP: Breekt of scheurt er een keer een nagel dan wordt deze gerepareerd. De eerste is gratis en voor iedere volgende nagel betaalt u €5,-. Bij meer dan 4 nagels wordt de setprijs berekend, om misbruik van de reparatieregeling te voorkomen

Kijk bij foto's voor meer voorbeelden.

Nabehandeling

Na 3 á 4 weken komt u terug voor een nabehandeling. Het oude product wordt dan grotendeels weggevijld en er wordt een nieuwe laag acryl overheen gebracht. Heeft u eens zin in totaal wat anders? Bijvoorbeeld een French manicure of een gekleurde acryl.......alles kan! Vertel het wel even voor het aanbrengen van de nieuwe laag!


Heeft u nog vragen, kom dan gewoon eens langs. Samen bespreken we wat het beste voor u is. Indien gewenst kunnen wij een gratis proefnagel aanbrengen.


Contact Routebeschrijving Links Over ons Voorwaarden © Carla D-signs